Uw beddenspeciaalzaak in Oost-Vlaanderen

Persoonlijke begeleiding

De zoektocht naar het perfecte bed is niet altijd even simpel. Er zijn verschillende factoren die bepalen welke matras en welk bed op uw lijf zijn geschreven. Zo houdt u best rekening met uw gewicht en lengte of eventuele rugklachten. In onze beddenspeciaalzaak gaan onze adviseurs samen met u op zoek naar de ideale matras. Daarbij houden ze uiteraard ook rekening met het prijskaartje.

U kunt er steeds op rekenen dat onze verkopers u alle informatie meegeven die u nodig heeft over het product dat u wenst. Zo kunt u de voor- en nadelen afwegen en een weloverwogen beslissing maken.

Uitstekende dienst na verkoop

Zit u na uw aankoop met een probleem? Dan doen we er uiteraard alles aan om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen. Contacteer onze beddenspeciaalzaak dus gerust telefonisch of via onze website als we u ook na uw aankoop nog van dienst kunnen zijn.

goeieklantenservice.jpeg

KLANTENSERVICE

Onze adviseurs zoeken samen met u de ideale matras uit. Een matras dus die in alle opzichten het best bij u past, die comfortabel is en uw lichaam de nachtrust geeft die het verdient. Een matras ook die duurzaam is en uw budget niet te boven gaat.

Laten we eerlijk zijn: wij hebben er alle belang bij dat een klant tevreden is en geen spijt heft van zijn aankoop, Een tevreden klant is immers de beste reclame. Daarom is het belangrijk dat de klant correct geinformeerd wordt over het product waarin hij geinteresseerd is en de voor-en nadelen tegen elkaar kan afwegen. Onze verkopers-adviseurs weten dat maar al te goed.

Mocht er na aankoop toch een problem zijn, dan kunt u als klant erop rekenen dat we dit euvel zo snel en zo goed mogelijk verhelpen. Een voordeel hierbij is dat de meeste matrassen die wij verkopen van Belgische makelij zijn en wij met de producerende firma’s in de loop der jaren een relatie van wederzijds...